Баранина, маринована з часником і орегано

94

1. Лимон: 3 штуки
2. Баранина: 2 кг
3. Часник: 1 зубчик
4. Орегано: 30 г
5. Біле сухе вино: 200 мл

Інструкція приготування

Готуємо баранячу ногу, зробивши вертикальний надріз зверху донизу, щоб повністю вирізати кістки. Готуємо маринад, змішуючи у великій мисці всі інгредієнти. Кладемо баранину в миску і натираємо маринадом. Накриваємо плівкою і охолоджуємо. Витримуємо від 6 до 48 годин.

Смажимо на мангалі по 25-30 хвилин з кожного боку, поливаючи маринадом. Готове м’ясо викладаємо на блюдо, накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин. Подаємо, порізавши на порційні шматки.

джерело

Мітки:їжа, рецепти